Junny Simons

Mijn persoonlijke weblog

Effectivitijd helpt u om effectief met tijd om te gaan!

Komt u ook altijd tijd tekort? Zou u wel eens willen leren beter met uw tijd om te gaan? Neem dan eens een kijkje op de website van Effectivitijd!

Effectivitijd is er opgericht om mensen door middel van praktische technieken te leren om effectief met tijd om te gaan.
Tijd is een kostbaar bezit. Vaak hebben mensen het gevoel tekort aan tijd te hebben. Wij streven naar meetbare resultaten door middel van onze energieke trainingen. Pas als iedereen concrete doelstellingen heeft bereikt zijn wij tevreden. Effecivitijd is met name sterk in het omzetten van abstracte theorie naar praktische adviezen die je dagelijks kunt gebruiken. Zij zijn een enthousiast en klein team dat dagelijks gebruik maakt van deze technieken. Uit ervaring kunnen zij u precies vertellen waar u op moet letten om tot een betere resultaat te komen.

Snellezen en mindmapping zijn onderdelen waar Effectivitijd u verder mee kan helpen:

Mindmaps maken het gemakkelijker om bijvoorbeeld uw concentratie te verhogen, op sterke idee├źn te komen, informatie beter te onthouden, uw persoonlijke doelstellingen te halen.
Snellezen zorgt er voor dat de snelheid verhoogd zodat uw hersenen veel meer gericht zijn op lezen. Hierdoor dwaalt uw aandacht minder snel af, verwerkt u makkelijker enorme hoeveelheden aan informatie en bent u minder tijd kwijt met lezen.

Neem snel een kijkje op de website als je geïnteresseerd bent! www.effectivitijd.nl

vr, december 19 2014 » Uncategorized