Junny Simons

Mijn persoonlijke weblog

Mediatraining

Wanneer je in je dagelijkse leven veel te maken hebt met de media kan dan spanningen oproepen. Jammer, want echt nodig is dat niet. Je kunt een mediatraining volgen waarin je technieken leert die je echt kunnen helpen. In de training op maat oefen je met voorbeelden uit de praktijk.

Wanneer de pers of media een grote rol speelt in de vorming van jouw imago of het imago van jouw bedrijf moet je als woordvoerder altijd een antwoord klaar hebben wanneer er kans is op een interview. De pers is vaak uit op het stellen van lastige vragen, maar je kun je hier op voorbereiden met een mediatraining. Na het volgen van een goede mediatraining kun jij met een gerust hart de pers op een representatieve manier te woord staan.

Mediatraining

Tijdens de mediatraining wordt je geleerd hoe je je optreden in de media en tegen de pers kunt verbeteren. Er wordt gewerkt aan zowel de inhoud als de vorm van de communicatie. Het beantwoorden van lastige vragen, de lichaamstaal, zelfverzekerd overkomen en het duidelijk formuleren van een boodschap zijn belangrijke punten tijdens de mediatraining. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de boodschap overkomt zoals je deze bedoeld, maar ook dat dit op een overtuigende wijze gebeurd.

Een goede mediatraining is te volgen bij Interviewconsult. Meer informatie over Mediatraining

vr, februari 26 2016 » Uncategorized