Junny Simons

Mijn persoonlijke weblog

Kleurenanalyse of kleuradvies voor kleding

Ieder mens is uniek en daarom kunnen we niet allemaal dezelfde kleuren dragen én er goed uitzien. De een ziet er in beige uit alsof hij/zij ziek is, de ander krijgt de vraag of hij/zij een nacht niet heeft geslapen. De kleuren die deze mensen dragen kunnen op een ander persoon zo goed staan dat hij/zij alleen maar complimentjes krijgt over zijn/haar uiterlijk. Wanneer je een kleurenalayse doet, kom je er achter welke kleuren jou het beste staan en ook welke kleuren jou eruit laten zien alsof je ziek of moe bent.

kleuradvies kleurenanalyse kleding

Hoe gaat een kleurenanalyse in zijn werk?
Bij een kleurenanalyse legt een specialist kleurdoeken rond jouw hals. Deze worden afgewisseld met elkaar. Door samen goed te kijken wat de kleurdoeken doen met de kleuren in jouw gezicht ontdek je samen wat de kleuren zijn die het beste bij jou passen. Na afloop krijg je van de specialist een kleurenkaart of waaier met daarop de kleuren die het beste bij jou passen.

Wat levert een kleurenanalyse op?
Wanneer je een kleurenanalyse hebt gedaan, weet je precies welke kleuren jou het beste staan. Dit geeft je zelfvertrouwen met als gevolg dat je veel meer zichtbaar zult zijn. Je kunt met zekerheid gaan winkelen omdat je weet welke kleuren je wel of niet moet aanschaffen, hierdoor wordt het winkelen ook veel makkelijker. Je zult minder snel miskopen doen, de investering in zo’n kleurenanalyse is dan snel terugverdiend.

Een kleuradvies voor jou?
Krijg jij wel eens de vraag of je je wel lekker voelt omdat je er wat witjes uitziet terwijl je prima in je vel zit? Of vragen mensen je wel eens of je slecht geslapen hebt terwijl je net 10 uur aan een toer door hebt geslapen en uitgerust wakker bent geworden? Dan is de kans groot dat dit komt doordat je kleuren draagt die niet bij jou passen. Een goed adres voor een kleurenanalyse/kleuradvies is Mooi Kleur en Stijladvies. Op de pagina http://www.mooi-stijl.nl/kleuradvies vindt je hierover meer informatie.

Misschien heb je wel interesse in het volgen van een opleiding om zelf gedegen kleur en stijladviezen te kunnen geven? Kijk dan eens op www.mooi-stijlacademie.nl

di, augustus 29 2017 » mode